Allt samlat på ett ställe

312915-information-key

I dagens informationstäta samhälle är det viktigare än någonsin att hålla koll på sina papper, dokument och information för att hålla företaget på fötterna. Tack vare teknologin är det också enklare än någonsin. Allt du behöver göra är att ordna rätt dokumenthanterare till datorn för att få koll på dokumenten.

Att hålla koll och ordning på sina dokument genom dokumenthantering är A och O för att företaget ska fungera som det ska. Genom att använda dig av en gemensam lagringsplats av företagsdokument, papper och information får du enkelt en överblick över företaget samtidigt som du förvarar dem tryggt och säkert online. Att använda sig av internet för att förvara dokument behöver inte betyda krångel med servrar och dolda extrakostnader, utan det finns flera alternativ där du enkelt kan strukturera upp skrivbordet online. Betydligt bättre än att samla allting i den berömda pappershögen på skrivbordet!

Ha allt på ett lagringsställe

Genom att förvara dokumenten i en dokumenthanterare använder du dig av en gemensam lagringsplats utan att behöva använda ett komplicerat system. Ett företag som erbjuder en tjänst för hantering av dokument är MicroData. Tjänsten tillåter dig även att styra och spåra förändringar när du behöver och du arbetar direkt i Microsoft Office-programmet, som även funkar i mobilen. Du får enkelt och utan extrakostnader en struktur på företagets dokument samtidigt som du inte tummar på smidigheten eftersom det är en tjänst gjord för dokumenthantering. Tjänsten är strukturerad och följer angivna informationsmallar, vilket betyder att ditt informationskaos försvinner på nolltid.

När du samlar allt på ett ställe kommer inte bara skrivbordet att underlättas, utan också stressen över att inte ha en klar överblick över alla viktiga papper och dokument försvinner. Dokumenthantering är med andra ord ett utmärkt val för dig som vill effektivisera pappersarbetet på ditt företag.